ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

σχόλια

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Αλλά… ΝΑΙ στο φαγοπότι!

Ενώ ο επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ξάνθης Γιάννης Αθανασιάδης απουσίαζε καταγγέλλοντας ως «φιέστα» την κοπή της βασιλόπιτας, το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης σύσσωμο ήταν εκεί και… συνέτρωγε με Ανδρικόπουλο, Κατσαρίκα, Μωραϊτη πίνοντας κρασί… Σγουρίδη & Βουρβουκέλη!!!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!
Αλλά… ΝΑΙ στο φαγοπότι!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΠΑΣΟΚ):
Εμείς με την απουσία μας είπαμε, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ», ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

ΜΕ ΚΡΑΣΙΑ ΣΓΟΥΡΙΔΗ & ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ!
Την ίδια ώρα «συνέτρωγαν» με τους «ΔΗΘΕΝ», Σγουρίδης, Τσετίν, Χατζηευαγγέλου, Χρίστος Πούλιος, Γιάννης Σιούτας και Ντιλέκ!


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ «όχι στην υποκρισία», λέει ο ανώνυμος πολίτης, βλέποντας το μισό ΠΑΣΟΚ να τραβάει αριστερά και το μισό ΠΑΣΟΚ να «αλληθωρίζει» δεξιά, προκαλώντας τη νοημοσύνη του.
Αναφερόμαστε στην κοπή της βασιλόπιτας του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Ξάνθης που φέτος εξελίχθηκε σε διγλωσσία ΠΑΣΟΚ…
Όπου το μισό ΠΑΣΟΚ του κυρίου Γιάννη Αθανασιάδη, του κυρίου Τσαρτσάρα και του κυρίου Σωκράτη Ξυνίδη, κατήγγειλε την παραπάνω εκδήλωση ως «»φιέστα» των …«δήθεν» λέγοντας (υποτίθεται…), ΟΧΙ στην υποκρισία, το δε άλλο μισό ΠΑΣΟΚ με Σγουρίδη, Τσετίν, Χατζηευαγγέλου, Γιάννη Σιούτα, Ντιλέκ, Χρίστο Πούλιο κλπ όχι μόνο ήταν παρόν, αλλά και συνέτρωγε με τους «γαλάζιους», απολαμβάνοντας μάλιστα κρασιά Σγουρίδη και Βουρβουκέλη, όλοι μαζί σαν μια αγαπημένη οικογένεια!
Για του λόγου το αληθές, διαβάστε τι αναφέρει σε «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ» στα τοπικά Μ.ΜΕ. και το λαό της Ξάνθης ο επικεφαλής της ΠΑΣΟΚικής αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου Ξάνθης Γιάννης Αθανασιάδης καταγγέλλοντας την νυν «γαλάζια» διοίκηση των Ανδρικόπουλου-Ζήση Κατσαρίκα και Στέλιου Μωραϊτη, λέγοντας (υποτίθεται),
»ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ… «ΔΗΘΕΝ», ενώ το μισό ΠΑΣΟΚ ήταν παρόν στη βασιλόπιτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: