ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ


Ξάνθη 30-12-08

Κύριε Διευθυντά ζητώ ειλικρινά συγνώμη γιατί είμαι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να επανέλθω καταχρώμενος ίσως της φιλοξενίας σας αλλά όπως αντιλαμβάνεστε εφ όσον προκαλούμαι και συκοφαντούμαι πρέπει να μπορώ και να απαντώ.

Απαντώ λοιπόν ότι συσκέψεις στο επιμελητήριο έχουν γίνει πάμπολλες και με πολιτικούς από διαφόρους πολιτικούς χώρους να σας θυμίσω την κυρία Διαμαντοπούλου από το ΠΑΣΟΚ, την επιτροπή από τον Συνασπισμό με τον κύριο Αποστόλου τελευταία και αυτό όχι μόνο δεν είναι κακό κατά την άποψη μου αλλά είναι και χρήσιμο και αναγκαίο για την προώθηση των πολλών προβλημάτων που μαστίζουν την επαγγελματική τάξη. Αλλά για να τα γνωρίζεις αυτά πρέπει να συμμετέχεις ενεργά και να μην διακατέχεσαι από κομματική τύφλωση .

Επειδή προκαλούμαι για κομματική συμμετοχή στις εκλογές του επιμελητηρίου ρωτήστε τον συντάκτη της επιστολής που και από ποιόν καταρτίσθηκε ο δικός του συνδυασμός και αν δεν ενθυμείται ας ρωτήσει των κύριο Σιούτα.

Ναι από την παράταξη του συγγραφέα της επιστολής κατετέθησαν στην σύσκεψη των φορέων προτάσεις πιστό αντίγραφο των προτάσεων του επιμελητηρίου της Δράμας που είχαν δημοσιευθεί λίγες μέρες πριν και μπορείτε να τις συγκρίνετε. Αλλά το επιμελητήριο της Ξάνθης είχε τις δικές του προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της τοπικής αγοράς. Το να ερωτά μαι που ήμουν πριν εκατονταετίες που είχε εκπονηθεί ο χωροταξικός σχεδιασμός της Ξάνθης είναι τουλάχιστον αστείο έχω να πω όμως ότι σήμερα ο Δήμος παίρνει βραβείο για τον χωροταξικό σχεδιασμό και εδώ είμαστε αν κάτι δεν ωφελεί τους επαγγελματίες να ζητήσουμε να προσαρμοσθεί. Ο αγώνας του επιμελητηρίου για την επιδότηση του κόστους εργασίας είναι γνωστός και σήμερα αλλά και χθες με άλλη κυβέρνηση και δεν είναι ο μόνος αγώνας που δίνουμε για τον επαγγελματικό κόσμο αλλά βλέπετε τα αποτελέσματα για τον Τειρεσία , για τις πρόσθετες ρυθμίσεις χρεών, για αφορολόγητα δάνεια στον εμπορικό κόσμο και τόσα άλλα που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μας για τα οποία έχουμε κάνει πάμπολλες παρεμβάσεις δεν εξαρτώνται από εμάς.

Κύριε διευθυντά δεν ήμουν και δεν αισθάνθηκα ποτέ εξουσία, αλλά το ποιο εύκολο για κάποιον που είναι ψεύτης (σήμερα βέβαια το διορθώνει για το αν τέθηκε θέμα στήριξης του υπουργού στην συνεδρίαση του Επιμελητηρίου και δεν έχει καν την γενναιότητα να πει ότι έκανε λάθος) για κάποιον που λαϊκίζει ασύστολα, για κάποιον μου δεν έχει καν γνώση του φορέα τον οποίο υπηρετεί, είναι εύκολο να υβρίζει και να συκοφαντεί. Δεν θα απαντήσω στις ύβρεις απλά του τις επιστρέφω.

Κατσαρίκας Ζήσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: