ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Ξάνθη 29 - 12 - 08

Λυπούμαι πραγματικά που είμαι αναγκασμένος σε μια εποχή που ο επαγγελματικός κόσμος είναι ανάστατος από τα πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα, να απαντήσω σε ένα συνάδελφο που άλλα θα έπρεπε να τον απασχολούν και περί άλλων τυρβάζει .

Χωρίς να σχολιάσω την όσμουσα επιστολή, με την οποία ο συνγράψας προσπαθεί να καθιερώσει τον εαυτό του ως εκφραστή του ΠΑΣΟΚ στην τοπική κοινωνία, ως προς το ύφος και ήθος , έχω να πω επί της ουσίας

Είστε ψεύτης κύριε Αθανασιάδη

Γιατί ποτέ δεν συζητήθηκε σε συνεδρίαση και προφανώς δεν πάρθηκε καμία απόφαση για ψήφισμα σε συνεδρίαση του Επιμελητηρίου. Ήταν και παραμένει μια πρόταση δική μου μετά το πέρας του συμβουλίου της προηγούμενης Δευτέρας προς όλους τους φορείς μεταξύ αυτών και του Επιμελητηρίου για την στήριξη τη παραμονής του Υπουργού Αλέξανδρου Κοντού στην κυβέρνηση για το καλό του τόπου.

Είστε ανίδεος κύριε Αθανασιάδη

Γιατί το Επιμελητήριο είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του οποίου ο σκοπός είναι πολυσχιδής με κυριότερο ρόλο του την προσπάθεια για την ανάπτυξη και την οικονομική πρόοδο της περιφέρειας του. Η ανάπτυξη και η οικονομική πρόοδος όμως ενός τόπου είναι συνάρτηση της ανάπτυξης της Πολιτικής, Κοινωνικής, Τουριστικής, Θρησκευτικής, Πολιτιστικής ζωής και είναι εύλογο επομένως στα πλαίσια αυτά να εκφράζει γνώμη για τα παραπάνω θέματα ο κατ εξοχήν φορέας της Επαγγελματικής ζωής του τόπου.

Είστε λαϊκιστής κύριε Αθανασιάδη

Γιατί ζητάτε την κατάργηση εκδηλώσεων που έχουν καθιερωθεί ως οικονομικά γεγονότα της πόλης χωρίς καν να καταθέσετε καν μια αντιπρόταση για την βελτίωση τους όπως δυστυχώς για εσάς πράξαμε εμείς φέτος γιατί

Είστε ΑΠΏΝ

Και ως φυσική παρουσία αλλά και σε προτάσεις.

Αντί αυτού όταν κάποια Κυριακή σας έλθει η όρεξη εξ απολύετε μια επιστολή στον τύπο και όχι στον φυσικό σας χώρο έτσι για να χαμε να λέγαμε.

Να είστε βέβαιος κύριε Αθανασιάδη πως ούτε τα ψεύδη σας, ούτε η ανικανότητα σας στο Επιμελητήριο, ούτε ο άκριτος λαϊκισμό σας αλλά προ πάντων η φασιστικού τύπου (φτάνει πια, επιτέλους τέλος, Μέχρις εδώ, κλπ) επιστολή σας θα με σταματήσουν να λέω την άποψη μου και στις συνεδριάσεις του επιμελητηρίου αλλά και στην τοπική κοινωνία

Αντί αυτού σας συμβουλεύω μαζέψτε ( αν μπορείτε βέβαια )την παράταξη σας και κατεβάστε προτάσεις σοβαρές και όχι λαϊκισμούς και ευχολόγια λες και είναι το επιμελητήριο κοινωφελές ίδρυμα. Μάθετε επιτέλους ποιος είναι ο ρόλος σας ως μέλος του Δ.Σ και αφήστε τις ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ που σας προκαλούν οι δημοσκοπήσεις, γιατί το επιμελητήριο δεν είναι πολιτικό υποκατάστημα και σας το έχουμε δείξει στις μέχρι τώρα συνεδριάσεις μας διεκδικώντας αλλά και επιβραβεύοντας όταν απαιτείται .Το επιμελητήριο θα είναι εδώ και με αυτή την κυβέρνηση θα είναι εδώ και αύριο και πάντα και με οποιαδήποτε κυβέρνηση.

ΥΓ Δεν θέλησα να αναλύσω το μέρος της επιστολής σας για το αν είναι χρήσιμος ένας υπουργός για το νομό μας για να μην σας ακολουθήσω στην κομματική σας υστερία οι πολίτες όμως έχουν γνώση (νομίζω και εσείς προσωπικά) και αφήνω να κρίνουν οι ίδιοι αν έχουν συμφέρον από την παραμονή του.


Κατσαρίκας Ζήσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: