ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ξαφνικά ο κύριος Τσακίρογλου πρόεδρος της ΟΕΒΕ ανακάλυψε την κατανόηση και την ουσιαστική ενημέρωση στο πρόσωπο του κυρίου Ξυνίδη και τον ευχαριστεί για αυτό.
Εύγε του!!
Άλλο πράγμα όμως είναι οι προτάσεις για την ανάπτυξη ενός τόπου και άλλο τα κομπλιμέντα και οι ευχαριστίες (γλείψιμο λέει ο λαός μας) προς ένα υπουργό, για προφανείς λόγους.
Το 12% έχει καταντήσει πια μια μόνιμη διεκδίκηση που σε κάθε συνάντηση αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα και πάντα ακολουθείται από υποσχέσεις και ευχαριστίες χωρίς όμως ποτέ να καταβάλλεται άμεσα στους δικαιούχους.
Δεν μας εξήγησε όμως στην «ευχαριστήρια ανακοίνωση» πιες είναι οι οι προοπτικές που προσφέρει ο νέος αναπτυξιακός νόμος στην Θράκη κάτι που πονάει κυρίως τους επιχειρηματίες και ο νέος νόμος δεν το απαντά.
Αφού ο κύριος Τσακίρογλουν συζήτησε την θεσμική παρουσία και τον ρόλο των επιμελητηρίων στον νέο αναπτυξιακό νόμο (ως τι άραγε;) γιατί δεν κατήγγειλε στον Υπουργό ότι οι προτάσεις των επιμελητηρίων της Θράκης δεν έγιναν δεκτές ούτε κατά το ελάχιστο;
Υποτίθεται ότι είχε κληθεί και «συμμετείχε» στην πρόταση μας για κοινή στάση των φορέων της Θράκης στην «διαβούλευση» για τον Νέο αναπτυξιακό νόμο .
Γιατί δεν βρήκε να πει κουβέντα για την καθυστέρηση του ΕΣΠΑ που λήγει το 2013;
Μήπως ο λόγος της συνάντησης αποσκοπούσε κάπου αλλού;
Εμείς θα αγωνιστούμε για ένα διεκδικητικό , σύγχρονο και εξωστρεφές Επιμελητήριο και επικοινωνιακά τεχνάσματα με δελτιάκια τύπου και ευχαριστίες που ανήκουν στο παρελθόν δεν μας αγγίζουν όπως δεν αγγίζουν και τους πληττόμενους αυτή την στιγμή επαγγελματίες.
Ας βρουν πιο πιστικούς τρόπους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Κατσαρίκας Ζήσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: