ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ


Επέστρεψα σήμερα από ένα ταξίδι στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα την πόλη Sliven όπου βρέθηκα για τις ανάγκες του Επιμελητηρίου. Συνάντησα εκεί να ζούν και να δραστηριοποιούνται πάρα πολλοί Σαρακατσάνοι, πολλοί μάλιστα πάρα πολύ επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Εκείνο όμως που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το υψηλό τους φρόνημα, η λεβεντιά τους, η περηφάνια τους και ΠΡΟ ΠΆΝΤΩΝ Η ΑΓΆΠΗ ΤΟΥΣ για οτιδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΌ Ποιο γνήσιοι Σαρακατσάνοι και από εμάς.
ΜΠΡΆΒΟ ΛΕΒΈΝΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΚΩΣΤΑ!!!

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ XANTHINEWS

Με τον φακό της XanthiNews IIΙ















Αναρτήθηκε από stiv στις 10:49 πμ 0 σχόλια
Τον τίμησαν δεκάδες φίλοι του
Την ονομαστική του εορτή γιόρτασε στο «Άρωμα» ο επιμελητηριακός Ζήσης Κατσαρίκας

Την ονομαστική του εορτή γιόρτασε στο καφέ «Άρωμα» το μέλος ο γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Ζήσης Κατσαρίκας. Πολλοί ήταν οι φίλοι που τον τίμησαν και του ευχήθηκαν χρόνια πολλά ενώ όσοι δεν μπόρεσαν να βρεθούν κοντά του, του τηλεφώνησαν για ευχές.
Ο αγαπητός από όλους Ζήσης δέχτηκε τις ευχές από τους καλεσμένους τους μεταξύ των οποίων ήταν και ο π. Υπουργός κ. Αλέκος Κοντός, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζαγναφέρης, ο αντιπρόεδρος της ΣΕΚΑΠ κ. Ράπτης, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. κ. Χατζηελευθεριάδης, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης κ. Πούλιος και άλλοι. Πολύχρονος και από την στήλη.
Αναρτήθηκε από stiv στις 10:48 πμ 0 σχόλια